Route


Brouwershuusken

Een handwerkcafé, annex mini-handwerkmuseum

Gelegen aan de Meester Brouwerlaan. Dit is de achteringang van de Hijinkhoekweg 11 te Winterswijk.


Openingstijden: In verband met corona zijn we tot 23 juni gesloten. Vanaf 24 juni zijn wij weer geopend.  Alleen met mooi weer. We zitten dan buiten. Telefoon 0543-564390


Het mini-handwerkmuseum blijft nog gesloten. 


Deze website wordt per oktober 2020 opgeheven. U kunt ons vinden op https://handwerkcafe.blogspot.nl


Mailen via brouwershuusken9@gmail.com

Route


 Ons handwerkcafé ligt in het buitengebied van Winterswijk en wel in de mooie buurtschap het Woold. Met de fiets, de auto en de trein is ons handwerkcafé gemakkelijk te bereiken.


Met de trein en daarna te voet  (3 km een mooie wandeling over de Bocholtse Baan)

Station Winterswijk uitstappen. Als je voor het station staat richting de bussen lopen. Je loopt de Kleine Parallelwegin volgt deze tot de Wooldseweg. (op de hoek rijwielhandel Meerdink) Je slaat rechts af en loopt langs het park op tot Wok Wamelink. Daar volg je het geasfalteerde fietspad. Aan het eind van het pad rechts en meteen weer links. Door de fietstunnel en het pad blijven volgen. Je loopt tussen het Strandbad en de visvijver het bruggetje over. Steek een klinkerweg over en vervolg de Oude Bocholtse Baan. Voor een beukenheg gaat u de Meester Brouwerlaan op en u ziet het handwerkcafé aan de rechterkant.


Met de auto

Vanuit de richting Arnhem-Doetinchem-Varsseveld-Aalten.

Borden volgen op de N318 richting Winterswijk. Eeerste rotonde, eerste afslag, tweede rotonde eerste afslag  richting Woold. Over het spoor de eerste harde weg links. Dit is de Hijinkhoekweg. Asfaltweg volgen. Voor witte huis links en dan gelijk rechts (de Meester Brouwerlaan) op.


Vanuit de richting Haaksbergen-Eibergen-Groenlo

Borden volgen naar Winterswijk. Eerste rotonde eerste afslag. Tweede rotonde rechtover, derde rotonde met de Hazewindhond driekwart rond. De laatste rotonde de eerste afslag richting het mooie Woold. Over het spoor de eerste harde weg links. Dit is de Hijinkhoekweg. Asfaltweg blijven volgen. Voor het witte huis links, gelijk weer rechts de Meester Brouwerlaan op.

Met

MMMet mooi weer

Met mooi weer zitten we heerlijk buiten te handwerken.


Het handwerkcafé is er om met nieuwe handwerksters in kontakt te komen.

Consectetuer,  variusi ipsum nullam repellendus